Centrul Național Media, în restructurări

Written by on March 16, 2023

Grupul media al fraților Ioan și Viorel Micula trece printr-o amplă perioadă de restructurări. Denis Ciulinaru, moderatorul emisiunii „Miezul Problemei” și unul dintre vechii angajați ai companiei părăsește grupul.

Din informațiile obținute de PaginadeMedia, Denis Ciulinaru a decis să părăsească grupul media după aproape 20 de ani la compania fraţilor Micula.

Acesta era în ultima perioadă director de programe al NaționalFM și moderator al talkskow-ului „Miezul Problemei”. De altfel, emisiunea sa de la NaționalTV a fost întreruptă în decembrie și nu a mai fost reluată.

Contactat de Paginademedia.roDenis Ciulinaru a confirmat plecarea, fără a da alte detalii.

Plecarea lui Denis Ciulinaru vine într-o perioadă de restructurări a grupului media. Producțiile proprii ale postului NaționalTV au fost oprite (continuând să se difuzeze ediții noi înregistrate anterior).

Privind dintr-o altă perspectivă, la TV se difuzează încă reluări ale emisiunilor precum Start Show România (moderat de Diana Matei și Adrian Enache).

Reluări ale emisiunilor mai vechi ale NaționalTV precum Opriți Timpul (moderat de Corina Chiriac) au fost mutate pe celelalte două posturi ale grupului, N24 Plus și FavoritTV.

Reorganizarea a lovit mai puternic (potrivit informaţiilor Paginademedia.ro) postul Favorit TV. Emisiunile proprii – precum Gazda Favorită şi Ceasuri de folclor au fost oprite, iar parte dintre oameni urmează să fie concediaţi.

În prezent pe postul NaționalTV se difuzează trei emisiuni: Start Show România (reluări ale edițiilor), Specialiști în sănătate (producție externă), În viața romilor (producție externă) și Știrile NaționalTV (30 minute de știri, doar voice-over)

Posturile N24 Plus și FavoritTV împart câteva producții externe. Acestea fiind: Doza de frumusețe și stil, Actul 2 și Euroferma.

FavoritTV are în grila de programe ceva mai multe emisiuni. Este vorba despre: Familia Favorit, Ceasuri de Folclor, Popas de cânt și joc, Călător prin folclor, Dor de cântec dor de neam, Opriți Timpul, Dincolo de cântec, Doza de frumusețe și stil, Actul 2, Gazda Favorită, Euroferma și Știrile FavoritTV (sunt Știrile NaționalTV cu grafica schimbată). Mai mult de jumătate dintre ele sunt producții externe sau redifuzări.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *theRebel

mereu printre tineri

Current track

Title

Artist