Top trei melodii care te vor face să dansezi tot weekendul

Mariana BOJeromeCrooked BangsDeeperloveBoy TedsonNeptunica și Matthew Clanton sunt artiștii care ne aduc, în acest sfârșit de săptămână, melodiile care ne vor rămâne în cap și care ne vor aduce, în pași de dans, încrederea de care avem nevoie.

Artiștii au pregătit trei piese pline de energie, care combină ritmurile dance cu cele house, și care ne propulsează din casă direct în mijlocul celor mai tari festivaluri.

Mariana BOJerome și Crooked Bangs au lansat piesa „Light Up”, o melodie despre determinare, puterea de a face tot ce ne propunem și încredere nemărginită în propria persoană.

Neptunica și Matthew Clanton ne aduc „Living Life in the Night”, care să ne dea energia să trecem peste orice provocare ne apare în cale. Când lucrurile par fără scăpare, cei doi artiști își pun sufletul în versuri și ne prezintă chiar și situațiile mai puțin fericite pe ritmuri de dans.

Ultima piesă din acest sfârșit de săptămână este „Kylie”, semnată Deeperlove și Boy Tedson, în care totul este despre ritmuri care se împletesc.

Acest articol a fost publicat de:

Rareș Cristian Tomescu

Rareș Cristian Tomescu

Vezi toate articolele publicate