Skizzo Skillz lansează „ Mulțumesc”, o piesă ca o rugăciune de pe coloana sonoră a filmului „Odată pentru totdeauna”

Skizzo Skillz lansează miercuri, 30 martie, „ Mulțumesc”, o piesă diferită de toate cele lansate până acum. Pe lângă faptul că face parte de pe coloana sonoră a filmului „ Odată pentru totdeauna”, pentru artist este o piesă specială, ca o rugăciune personală transmisă lui Dumnezeu.

„E o piesă pe care am făcut-o ca un tratament. Simțeam că trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu și muzical pentru toate binecuvântarile. „ Mulțumesc” ar fi fost ultima piesă de pe albumul “Full time daddy part time rapper”, care urmează să apară, dar când a venit propunerea lui Iura Luncașu să intre pe coloana sonoră a filmului „ Odată pentru totdeauna” am zis de ce să nu fie o rugăciune pentru toată lumea care se regăsește”, a declarat Skizzo Skillz.

Skizzo Skillz se numără printre cei mai apreciați artiști de hip-hop și rap din România. În anul 2012 a făcut furori cu hitul „BINIDITAT”, piesă ce are peste 19 milioane de vizualizări în YouTube, iar de atunci continuă să-și surprindă fanii cu fiecare lansare. În prezent, artistul lucrează la albumul intitulat “Full time daddy part time rapper”.

Acest articol a fost publicat de:

Rareș Cristian Tomescu

Rareș Cristian Tomescu

Vezi toate articolele publicate