Seriale scurte de pe Netflix la care te poți uita într-un weekend

În acest articol am pregătit câteva seriale scurte și interesante pentru voi, în caz că sunteți ca mine și vă pierdeți atenția rapid.

Primul serial este Wednesday. Probabil ați auzit de acest serial, pentru că este foarte popular acum, mai ales pe Tiktok. Dacă nu ați avut încă curiozitatea să îi dați play vă recomand să o faceți. Povestea se petrece în jurul lui Wednesday Addams care este trimisă de părinții ei la academia unde ei însăși au studiat în tinerețe, Academia Nevermore. Acțiunea este interesantă și aveți posibilitatea să descoperiți un altfel de serial.

(8 episoade, 46-57 min)

Următoarea propunere peste care am dat din greșeală și care m-a surprins cât de interesantă a fost, este Alice in Borderland. Acțiunea se petrece în Tokio, unde Arisu și prietenii săi rămân „singuri” pe străzile orașului, și trebuie să joace o serie de jocuri periculoase pentru a supraviețui și a readuce orașul la normal.

(8 episoade, 42-53 min)

Pentru cei care preferă adrenalina și suspansul de tip horror, The Haunting Of Bly Manor este pentru voi. O guvernantă care trebuie să aibă grijă de doi copii începe să vadă niște apariții ciudate bântuind conacul Bly. Serialul devine din ce în ce mai interesant pe parcurs.
(9 episoade, 45-66 min)
*Asemănător cu el este The Haunting Of Hill House (10 episoade, 43-71 min)


Dacă vă plac documentarele, mai ales cele de crima, Netflix are câteva foarte interesante. Preferatul meu este The Night Stalker, despre Richard Ramirez (4episoade, 46-48 min). Avem și o mică „colecție” interesantă cu alți criminali:

-Converstations With A Killer: The Ted Bundy Tapes (4 episoade, 51-74 min)

-Conversations With A Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (3 episoade, 58-62 min)

-Conversations With A Killer: The John Wayne Gacy Tapes (3 episoade, 59-64 min)

Netflix are și câteva seriale/documentare, pentru pasionații de istorie, care sunt conectate (recomand vizionarea acestora în ordinea propusă în următoarele rânduri) :

-The White Queen (10 episoade, 58-64 min)

-The White Princess (8 episoade, 54-58 min)

-The Spanish Princess (8 episoade, 53-59 min)

Acest articol a fost publicat de: