BREAKING NEWS Ministerul Apărării din Ucraina lansează un comunicat

⚠️⚠️ BREAKING NEWS ⚠️⚠️
Ministerul Apărării din Ucraina declară printr-un comnicat:
In această dimineață, Rusia a lansat o nouă operațiune militară împotriva statului nostru. Aceasta este o invazie nejustificată înșelătoare și cinică.
Sunt lovituri asupra armatei și a altor instalații importante de apărare, unitățile de frontieră sunt atacate, situația din Donbas s-a degradat.
Forțele armate ale Ucrainei, toate agențiile speciale și de aplicare a legii ale statului sunt în alertă. Consiliul Naţional de Securitate şi Apărare lucrează în regim de urgenţă.
Se va impune legea marțială.
Diplomații noștri informează lumea despre ceea ce se întâmplă. Ucrainenii nu vor renunța niciodată la libertatea și independența lor în fața nimănui.
Numai noi, toți cetățenii Ucrainei, ne determinăm viitorul din 1991. Dar acum se decide nu numai soarta statului nostru, ci și cum va fi viața în Europa.
Dacă rămâne măcar ceva din forța dreptului internațional, va depinde de răspunsul echitabil și just al lumii la această agresiune.
Civilii din Ucraina ar trebui să stea acasă. Avertizați-i pe cei dragi despre ceea ce se întâmplă. Ai grijă de cei care au nevoie de ajutor.
Toate gândurile și rugăciunile sunt cu soldații noștri.

Acest articol a fost publicat de: