Mandinga lansează „Creo en Amor"

În luna iubirii, Mandinga lansează „Creo en Amor”, o piesă fresh despre iubire, dăruire și împlinire, totul pe ritmuri de salsa. Compusă de către Barbara Isasi alături de Răzvan Matache, Omar Secada și Alexander Himely, „Creo en Amor” este o declarație de dragoste pusă pe note muzicale, despre cel mai de preț sentiment din lume.

„Sunt foarte emoționată că lansăm «Creo en Amor», abia așteptam să o împărtășim cu voi! Este o salsa urbană romantică, un proiect în care ne-am implicat mult și pentru care am alocat mai mult timp. Toți am pus suflet acolo, iar colegii mei au reușit ca de obicei să facă lucruri extraordinare. Eu sunt mega fericită pentru că este prima piesă salsa pe care am compus-o alături de echipă și a fost o mare provocare pentru mine. Am vrut să transmit prin versurile sale o parte din povestea mea de dragoste, cred că este important pentru noi toți să transmitem mesaje de iubire, de «Amor»! Să dăm speranță și să încercăm să trăim cât mai fericiți. Mulțumesc din suflet echipei, este o piesă de «corazón» cu energie și sper ca lumea să se distreze pe ea la fel ca noi”, povestește Barbara.

Renumită pentru concertele latino pline de energie și pentru hiturile sale, Mandinga a lansat de-a lungul timpului single-uri precum „Aventura” (ft. Erik), „Bling” (Ft. Muneer), „Hello” (Ft. Fly Project), „La vita e bella”, „Când va fi mai rău (așa să ne fie)” (Ft. Shift),  care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și au cucerit publicul. De mai bine de patru ani, trupa o are ca solistă pe frumoasa artistă Barbara Isasi, iar de atunci au lansat împreună numeroase piese de succes precum „Provocador”, „Soy de Cuba”, „Arquitectura”, „Nina Sincera”, „Besame”, „No tengo dinero” „Celosa” (feat. Connect-R) și „Macho Man” (alături de Nosfe).

Acest articol a fost publicat de:

Rareș Cristian Tomescu

Rareș Cristian Tomescu

Vezi toate articolele publicate