La Politehnica din Timișoara studenția începe cu distracția

Universitatea Politehnica din Timişoara (UPT) organizează “StartUPT – Bun venit în Universul Politehnicii!”, eveniment dedicat celor din anul I pentru o experienţă memorabilă la început de studenție.


După ceremonia de deschidere a anului universitar 2022-2023, vineri, printre activitățile programate se numără un Concert Rareş Mariş, Cinema în aer liber, cu proiecţie de film în parcul Mecanica şi un After Party, cu DJ, acestea se vor desfășura la Stadionul Ştiinţa al UPT.


Sâmbătă dimineaţa, în acelaşi loc, bococii sunt invitați să participe la activităţi de tip “bun venit la POLI” organizate de facultăţi, ligi studenţeşti, departamente şi companii partenere.


La Biblioteca UPT va avea loc “The Drive to Win”, eveniment organizat de ZF şi UPT, cu prezentarea primului monopost electric în România. Se vor organiza prezentări statice ale maşinii, discuţii cu pilotul echipei dar şi curse demonstrative cu maşina de Formula E, conduse de fostul pilot de formula 1, Nick Heidfeld, pe bulevardul Vasile Pârvan.


Duminică, la Baza 2, Treasure Hunt va reuni competiţii sportive şi de divertisment, organizate de Ligile studenţeşti şi CCOC.


Universitatea Politehnica Timişoara le oferă stundenților din anul I posibilitatea de a câştiga premii atractive în cadrul Tombolei Bobocului, sâmbătă vor fi anunțați câştigătorii.


Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră împreună cu ligile studenţeşti vor da startul campaniei “Săptămânile Bobocului”, în cadrul cărora vor lansa şi noul Ghid al Studentului, acesta are în vizor să răspundă la întrebărilor bobocilor de la UPT, de la ce înseamnă sesiunea până la informaţii despre bazele sportive, beneficiile, drepturile şi obligaţiile studentului.


Luni, 26 septembrie, începe noul an de învăţământ universitar, iar cele 10 facultăţi ale Universităţii Politehnica Timişoara vor organiza propriile festivităţi de deschidere.


Sursa: AGERPRES

Acest articol a fost publicat de: