Iubirea începe cu tine

Întotdeauna iubirea începe cu tine! Sunt ferm convins că și tu ești una dintre persoanele care își dorește să fie iubită, dar te-ai întrebat vreodată cum începe acest drum către iubire?

Totul începe de dinainte să ne naștem. Noi ca ființă suntem definiția iubirii, noi suntem iubirea, însă uităm aceste noțiuni, odată cu apariția problemelor vieții noastre.

Ne dorim să fim iubiți, dar uităm că iubirea este la noi, căutăm ceva ce deja avem, iar asta ne face să căutăm la nesfârșit și mai mult, ne face să fim triști în această privință.

Garantat ai auzit de replica ,,ca să fii iubit, trebuie mai întâi să te iubești pe tine”, total adevărat, însă hai să nu lăsăm totul așa simplu și să privim puțin mai profund problema pusă.

Ca să fii iubit de lume sau de oricine altcineva, trebuie să-ți readuci aminte cine ești tu cu adevărat, dar nu ce spune lumea că ești, ci exact ceea ce ești tu în esență. Ascultă-ți inima , ascultă ceea ce vrea viața și sufletul să-ți spună, deoarece viața este reprezentată de interiorul nostru, iar în interiorul nostru se află răspunsul la orice problemă pe care noi o avem.

Ca iubirea să facă parte din viața ta exact așa cum vrei, trebuie să-ncepi un proces prin care să dai naștere din nou ființei tale. Trebuie să te readuci la viață, să devii conștient de tot ceea ce se întâmplă în jur, să te simți bine în pielea ta, să te bucuri de existența ta și nu numai și mai ales să trăiești intens.

După ce îți oferi mai multă atenție o să vezi că totul începe să se schimbe, tu brusc începi să evoluezi, pentru că vei face contact cu conștiența, ce te va duce la dezvoltare.

Iubirea începe cu tine, ești făcut din iubire și nu poți schimba acest lucru. Iubindu-te pe tine, vei putea iubii și pe ceilalți, deoarece nu putem să oferim decât ceea  ce suntem. Nu ai cum să oferi fericire, fiind trist și nici să oferi iubire, fiind distrus pe dinăuntru. Fii gata zilnic să o iei de la capăt, pentru că evoluția începe cu tine și orice aspect al vieții tale începe cu tine.

Acest articol a fost publicat de: