Florian Rus lansează „Partea mea de vină” – rânduri pentru fiecare dintre noi

“<<Partea mea de vină>> vorbește despre empatie și iertare, și importanța lor în relația cu sinele. Dacă există oameni blocați în a se blama pentru greșeli din trecut, <<Partea mea de vină>> își propune să fie mediatorul între ei și ei înșiși. Câteodată cel care trebuie să îți dea a doua șansă ești chiar tu”
Florian Rus

Florian Rus, unul din cei mai apreciați compozitori din țară, lansează o nouă piesă pentru inimi – “Partea mea de vină”.

„Partea mea de vină” a fost compusă în studiourile Global Records de către Florian Rus și Achi. Piesa vine însoțită si de un videoclip cu poveste, în care rolurile principale sunt interpretate de fostul concurent de la Survivor Radu Itu și stilista Ana Capsali. Videoclipul este în regia lui SAN, cu David Mogan în rol de DOP dupa un scenariu de Bogdan Daragiu. De producția lui s-au ocupat cei de la Loops Production.

În 2021, Florian lansa “Pură ficțiune”, ce s-a bucurat de succes în topurile radiourilor locale fiind în patru  săptămâni locul întâi în topul celor mai difuzate piese din țară.

Florian Rus este unul din cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – “Străzile din București”. La sfârșitul anului 2021, Florian lansa alături de JO piesa “Dacă m-ai iubit cândva”, care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare. Piesa se poate auzi și acum pe stațiile românești de radio, atât cele naționale, cât și cele locale. 

Acest articol a fost publicat de:

Rareș Cristian Tomescu

Rareș Cristian Tomescu

Vezi toate articolele publicate