Au mai rămas 5 zile până la închiderea apelului de proiecte metaFuture

Au mai rămas 5 zile până la închiderea apelului de proiecte metaFuture, în urma căruia Teatrul Național din Timișoara va selecta unul sau mai multe proiecte care vor fi montate și vor intra în repertoriul său.

Proiectul metaFuture se adresează regizorilor, invitându-i să transmită propuneri pentru un spectacol bazat pe un text sau adaptare după un text din literatura Science fiction sau pe un text transpus într-o viziune  futuristă din punct de vedere tematic sau vizual. 

Mulțumim regizorilor care au trimis deja propunerile lor pe adresa tntm.office@tntimisoara.com. Propunerile conțin descrierea spectacolului, viziunea asupra montării, precum și echipa de creație.

Apelul rămâne deschis până duminică, 10.04.2022. Vă așteptăm cu drag!

**

Teatrul Național din Timișoara își propune să dezvolte arta teatrului atât în termenii prezentului, cât mai ales în cei ai viitorului. Primul pas pe care îl face Teatrul Național în această direcție este lansarea unui concurs de proiecte dedicat regizorilor. 

Astfel, regizorii sunt invitați să transmită propuneri pentru un spectacol bazat pe un text sau adaptare după un text din literatura Science fiction sau pe un text transpus într-o viziune  futuristă din punct de vedere tematic sau vizual. Propunerea va conține descrierea spectacolului, viziunea asupra montării, precum și echipa de creație. 

Proiectul / proiectele câștigătoare vor fi montate la Teatrul Național din Timișoara, urmând să intre în repertoriul său curent. Regizorii vor lucra cu actorii Teatrului Național, în spațiile și cu echipa tehnică a Teatrului Național.

Proiectul metaFuture face parte din programul Reflector TNTm, cuprins în noul proiect de management aprobat pentru Teatrul Național din Timișoara.

Acest articol a fost publicat de:

Rareș Cristian Tomescu

Rareș Cristian Tomescu

Vezi toate articolele publicate