Au fost desemnate piesele câștigătoare ale Concursului NEW DRAMA, edițiile a VI-a și a VII-a

Pe 17 și 18 decembrie 2022 au avut loc la Sala Studio a Teatrului EXCELSIOR spectacolele lectură create pe baza textelor finaliste ale Concursul de dramaturgie pentru adolescenți NEW DRAMA, edițiile a VI-a și a VII-a. În urma jurizării, au fost desemnate câștigătoare piesele Vita Vitae de Antonio-Daniel Petrică (15 ani, Giurgiu), în regia Andreei Drăgan și Un fluture răstoarnă o piesă de domino.exe de Daria Ancuța (18 ani, Constanța), în regia Taniei Drăghici.


Juriile celor două ediții au fost compuse din Teodora Petre – regizor, Victor Morozov – dramaturg, Ana Udroiu – actriță, Alex Popa – actor, Alex Călin – actor, respectiv Monica Stoica – regizor, Victor Morozov – dramaturg, Andreea Hristu – actriță, Mihai Mitrea – actor, Doru Bem – actor.
Mulțumiri și felicitări tuturor tinerilor dramaturgi care au participat la concurs, precum și regizorilor și actorilor care s-au aplecat cu dedicare asupra textelor finaliste ale edițiilor a VI-a și a VII-a ale Concursului NEW DRAMA.


Cele două texte câștigătoare vor fi puse în scenă și vor intra în repertoriul Teatrului EXCELSIOR, în stagiunile următoare.


Mai multe detalii și noutăţi despre spectacolele și programele Teatrului EXCELSIOR sunt disponibile pe website-ul http://www.teatrul-excelsior.ro.

Acest articol a fost publicat de: