Am deschis perioada de înscrieri pentru acreditările de presă la TIFF 2022 

Dragi jurnaliști,

Vă anunțăm cu bucurie că am deschis perioada de înscrieri pentru acreditările de presă la cea de-a 21-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (17-26 iunie, 2022). După doi ani marcați de restricții, în care am fost nevoiți să ne adaptăm noii realități, reducând drastic numărul locurilor disponibile la proiecții și evenimente speciale, în 2022 vom avea parte de o ediție specială, la care sperăm să vă avem alături.

Până pe 20 mai, ne puteți trimite cererile de acreditare de presă, completând acest formular.

Pentru a trimite formularul, trebuie să aveți un cont pe platforma Eventival. Pentru a vă loga sau a vă crea cont, accesați acest link.

Acreditarea de presă vă permite accesul la proiecţii de film din cadrul festivalului (în baza biletului obținut gratuit din aplicația TIFF sau de la casele de bilete ale festivalului), la Centrul de Presă și la evenimente dedicate (conferinţe de presă, seminarii, workshop-uri, expoziţii etc.).

Ca în fiecare an, solicitările de acreditare vor fi supuse unui proces de selecţie. În cazul în care ați mai fost acreditați la una dintre ediţiile trecute, vă rugăm să atașați formularului de aplicație, în câmpurile dedicate, materiale relevante despre festival sau link-uri valide de unde pot fi descărcate acestea.

Până pe data de 24 mai, veţi primi un răspuns privind solicitarea dumneavoastră.

Vă mulțumim și să ne (re)vedem cu bine!

Acest articol a fost publicat de:

Rareș Cristian Tomescu

Rareș Cristian Tomescu

Vezi toate articolele publicate