5 jocuri pentru orice PC, indiferent de configurație: ce te joci dacă n-ai bani de upgrade de sistem

Jocurile pe computer au avut parte de o ascensiune fulgerătoare în ultimii ani, iar playerii, la rândul lor, caută noi și noi platforme pentru a le putea juca.

Biblioteca de jocuri disponibilă pe PC o depășește numeric cu mult pe cea pentru console, însă. Deloc surprinzător, unele dintre cele mai bune jocuri, din toate timpurile, se pot juca chiar pe PC.

Cu toate acestea, nu toate computerele sunt construite în mod firesc ca să poată rula jocuri. Cele mai bune jocuri pentru PC din toate timpurile pot fi destul de solicitante și au cerințe de sistem ridicate.

Iată, totuși, câteva jocuri pentru PC care nu cer multe de la sistemul tău.

Cele mai interesante jocuri pentru orice PC

Fortnite a devenit unul dintre cele mai importante jocuri în ultima vreme și este incredibil de popular în rândul publicului mai tânăr. Dacă nu ai cel mai performant PC din lume, ai putea să-l iei în considerare.

Un alt joc cu cerințe de sistem foarte scăzute care este știut drept unul dintre cele mai bune jocuri pentru PC din toate timpurile și se numește Minecraft. Jocul există pe piață din 2009 și, în mod surprinzător, în ciuda graficii „naive”, a prins extraordinar de bine.

Portal 2 este, de asemenea, cunoscut de gamerii din întreaga lume. Este un joc interactiv de rezolvare a puzzle-urilor, în care folosești portaluri pentru a te transporta pe hartă.

Among Us este probabil jocul pentru PC cu cele mai mici cerințe din istorie, având în vedere că este deopotrivă un joc mobil și poate fi jucat pe aproape orice dispozitiv.

Unul dintre cele mai îndrăgite jocuri pentru PC din toate timpurile este Age of Empires 2, un joc de strategie de-a dreptul epic care pare relativ simplu la început, dar este destul de complex și necesită o strategie de nivel înalt, pe măsură ce îl joci. La rândul lui, nu îți cere să-ți cumperi „rachetă” ca să-l joci.

sursa: playtech.ro

Acest articol a fost publicat de: